Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №- «Про санітарну чистку зелених насаджень на території Кельменецької селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 12
Скликання: 2024 рік
Сесія: ІV засідання
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата прийняття: 19.04.2024
Дата оприлюднення: 16.04.2024
Номер документу: -
Назва документу: Про санітарну чистку зелених насаджень на території Кельменецької селищної територіальної громади
Прикріплені файли:

Проєкт

19 квітня 2024 року                          с-ще Кельменці                                                 №

 

Про санітарну чистку зелених насаджень на території Кельменецької селищної територіальної громади

 

Розглянувши:

1.  заяву Михалчука Юрія Петровича від 13.03.2024 року про надання дозволу на видалення аварійних дерев навпроти його житлового будинку за адресою: ххххх,, вул. ххххх, ххххх;

2.  клопотання завідувача господарської групи Кельменецької селищної ради від 02.04.2024 року про надання дозволу на зрізання аварійних, частково сухих, зламаних дерев: породи черешня в кількості 6 шт., породи шовковиця 3 шт., породи яблуня 17 шт., породи абрикос 2 шт., породи акація 2 шт. та породи слива 1 шт. за адресою: Чернівецька область, Дністровський район, ххххх, ххххххх, хххххх; 

3. клопотання старости Ленковецького старостинського округу від 05.04.2024 року №54/03.1-06/12  про надання дозволу на видалення дерев породи береза в кількості 1 шт. та породи черешня в кількості 1 шт., які створюють небезпеку для дітей за адресою: Чернівецька область, Дністровський район, Кельменецька територіальна громада, ххххх, хххххх, хххххх, територія Коновської початкової школи – філії Кельменецького ліцею-опорного закладу; 

4. клопотання директора Бузовицького НВК від 08.04.2024 року №24 про надання дозволу на дерев породи горіх в кількості 4 шт. та породи верба в кількості 2 шт. ,у зв’язку з їх аварійним станом, за адресою: Чернівецька область, Дністровський район, Кельменецька територіальна громада, ххххх, вул. хххххх, ххххх, територія Бузовицького НВК;

враховуючи лист Державної екологічної інспекції Карпатського округу від 23.02.2021 №03-19/705 «Щодо участі у комісії по обстеженню зелених насаджень», відповідно до «Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України», затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 № 105, керуючись підпунктом 1 пункту «б» частини першої статті 33, статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Відмовити Михалчуку Юрію Петровичу у видаленні дерев  навпроти його житлового будинку  за адресою: ххххх, вул. ххххх, ххххх так як вони ростуть на землях лісового фонду.

1.1. Рекомендувати Михалчуку Юрію Петровичу звернутися у філію «Сокирянське лісове господарство», ДП Ліси України, с. Шишківці, вул Залізнична, 3, Дністровського району, Чернівецької області.

 

2. Надати дозвіл завідувачу господарської групи Кельменецької селищної ради  дерев кількістю 31 (тридцять одна) шт.: породи черешня – 6 шт., породи шовковиця – 3 шт., породи яблуня 17 шт., породи абрикос 2 шт., породи акація 2 шт. та породи слива 1 шт. за адресою: Чернівецька область, Дністровський район, хххххх, хххххх, хххххх. Акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню  від 12.04.2024 року та фотографії додаються;

2.1. Зобов’язати завідувача господарської групи Кельменецької селищної ради передати зрізаний матеріал Кельменецькому ВУЖКГ, для потреб виробництва, у весняний період посадити 40 (сорок) саджанців декоративних лісових порід.

2.2. Кельменецьке ВУЖКГ облікувати зрізаний матеріал та використати для виробничих потреб.

 

3. Надати дозвіл старості Ленковецького старостинського округу на видалення дерев кількістю 2 (дві) шт.: породи береза –1 шт. та породи черешня – 1 шт. за адресою: Чернівецька область, Дністровський район, Кельменецька територіальна громада, с. хххххх, вул. хххххх, хххххх, територія Коновської початкової школи – філії Кельменецького ліцею-опорного закладуАкт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню  від 12.04.2024 року та фотографії додаються.

3.1. Зобов’язати старосту Ленковецького старостинського округу Андрія Гречаного  передати зрізаний матеріал ЗДО №1 смт Кельменці «Колосок» для опалення закладу, у весняний період посадити чотири саджанці декоративних лісових порід.

 

4. Надати дозвіл директору Бузовицького НВК на видалення дерев кількістю 6 (шість) шт.: породи горіх 4 шт. та породи верба 2 шт.,  що знаходяться за адресою: Чернівецька область, Дністровський район, Кельменецька територіальна громада, с. ххххх, вул. ххххххх, хххххх, територія Бузовицького НВК. Акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню  від 12.04.2024 року та фотографії додаються.

 4.1 Зобов’язати директору Бузовицького НВК Алевтину Лупушору  передати зрізаний матеріал ЗДО №1 смт Кельменці «Колосок» для опалення закладу, у весняний період посадити дев’ять саджанців декоративних лісових порід.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови питань діяльності виконавчих органів ради Романа ДВОРСЬКОГО.

 

 

 

Селищний голова                                                                           Богдан ОЛІЙНИК

  


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь