Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесій №1019.39-8/24 «Про розроблення детальних  планів території»

Кількість переглядів: 9
Скликання: рішення
Сесія: XХХІХ сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата прийняття: 11.04.2024
Дата оприлюднення: 16.04.2024
Номер документу: 1019.39-8/24
Назва документу: Про розроблення детальних  планів території
Прикріплені файли:

11 квітня 2024 року                    с-ще Кельменці                              №1019.39-8/24

Про розроблення

детальних  планів території

Розглянувши заяви громадянина Наголи Вадима Володимировича від 04.03.2024 року щодо розроблення  детального  плану території  земельної ділянки площею 0,20 га, кадастровий номер 7322083600:02:001:0169 для будівництва  та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, яка знаходиться за адресою: Чернівецька область Дністровський район Кельменецька селищна рада за межами села Дністрівка урочище «Атаки»; релігійної організації «Релігійна громада (парафія) Покрови Пресвятої Богородиці Чернівецької єпархії Української греко-католицької церкви селища міського типу Кельменці Дністровського району Чернівецької області» від 04.03.2024 року щодо дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва Храму Покрови Пресвятої Богородиці по вул. Головачука в селищі Кельменці Дністровського району Чернівецької області, відповідно до статей 10, 16, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пунктів 4.1, 4.3, 4.6 Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290,  керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань агропромислової політики, земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів; з питань промисловості, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та управління об’єктами комунальної власності селищної територіальної громади, селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Відділу містобудування архітектури та житлового-комунального господарства селищної ради повідомити Наголу Вадима, що відповідно до рішення XXVIII сесії Кельменецької селищної ради VIII скликання від 20 грудня 2022 року №632.28-8/22 селищна рада розробляє детальний план території в урочищі «Атаки» за межами села Дністрівка на території Кельменецької територіальної громади Дністровського району Чернівецької області та відповідно запропонувати надати свої пропозиції щодо забудови земельної ділянки за кадастровим номером 7322083600:02:001:0169 в урочищі «Атаки» за межами села Дністрівка на території Кельменецької територіальної громади Дністровського району Чернівецької області для її врахування в детальний план території.

2. Розробити детальний план території земельної ділянки для будівництва Храму Покрови Пресвятої Богородиці по вул. Головачука в селищі Кельменці Дністровського району Чернівецької області.

3. Визначити замовником виготовлення містобудівної документації виконавчий комітет Кельменецької селищної ради.

4. Фінансування робіт по виготовленню вищезазначеного детального плану  території провести за рахунок джерел, не заборонених законом.

5. Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради до затвердження детального плану території організувати проведення громадських слухань відповідно до вимог чинного законодавства.

6. Після розроблення, погодження та врахування громадських інтересів детальний  план території подати на затвердження Кельменецькій селищній раді.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ДВОРСЬКОГО.

 

Селищний голова                                                                 Богдан ОЛІЙНИК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь