Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесій №989.38-8/24 «Про затвердження переліку земельних ділянок комунальної власності для передачі в оренду на конкурентних засадах (земельних торгах) у формі електронних аукціонів на 2024 рік»

Кількість переглядів: 16
Скликання: рішення
Сесія: ХХХVІІІ сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата прийняття: 22.02.2024
Дата оприлюднення: 29.02.2024
Номер документу: 989.38-8/24
Назва документу: Про затвердження переліку земельних ділянок комунальної власності для передачі в оренду на конкурентних засадах (земельних торгах) у формі електронних аукціонів на 2024 рік
Прикріплені файли:

22 лютого 2024 року            с-ще Кельменці                               №989.38-8/24

 

Про затвердження переліку земельних

ділянок комунальної власності для

передачі в оренду на конкурентних засадах

(земельних торгах) у формі електронних

аукціонів на 2024 рік

 

Розглянувши інформацію відділу регулювання земельних відносин та екологічної безпеки про затвердження переліку земельних ділянок комунальної власності для передачі в оренду на конкурентних засадах (земельних торгах) у формі електронних аукціонів на 2024 рік, що зазначені в додатку, відповідно до статей 12, 83, 122, 124, 134 - 139 Земельного кодексу України, Законів України «Про землеустрій», «Про оренду землі», постанови КМУ від 22 вересня 2021 року №1013 «Деякі питання підготовки до проведення та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіцію, емфітевзису)», керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії з питань агропромислової політики, земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити перелік земельних ділянок комунальної власності для передачі в оренду на конкурентних засадах (земельних торгах) у формі електронних аукціонів на 2024 рік окремими лотами згідно з додатком, що додається:

– встановити та затвердити умови торгів;

– встановити гарантійний внесок, який становить 30 відсотків стартового розміру річної орендної плати, але не більше 2500 прожиткового мінімуму;

– провести земельні торги з продажу передачі права оренди на конкурентних засадах у формі електронних аукціонів.

2. Сума витрат на підготовку лотів підлягає відшкодуванню в повному обсязі переможцем земельних торгів (форма електронних аукціонів) на протязі 10 днів від дати проведення земельних торгів.

3. Уповноважити селищного голову Богдана ОЛІЙНИКА від імені організатора підписати протокол про результати торгів, договір оренди земельної ділянки, право на яку виставляється на земельні торги.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань агропромислової політики, земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів.

 

Селищний голова                                                                 Богдан ОЛІЙНИК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь