Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №- «​​​​​​​Про стан виконання плану роботи виконавчого комітету Кельменецької селищної ради за ІІ півріччя 2022 року»

Кількість переглядів: 8
Скликання: 2024 рік
Сесія: І засідання
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата прийняття: 19.01.2024
Дата оприлюднення: 17.01.2024
Номер документу: -
Назва документу: ​​​​​​​Про стан виконання плану роботи виконавчого комітету Кельменецької селищної ради за ІІ півріччя 2022 року
Прикріплені файли:

________ 2024 року                                 смт Кельменці                                   Проєкт

Про стан виконання плану роботи

виконавчого комітету Кельменецької селищної

ради за ІІ півріччя 2022 року

Заслухавши інформацію керуючого справами секретаря виконавчого комітету селищної ради Раренко Л.Д. “Про стан виконання плану роботи виконавчого комітету Кельменецької селищної ради за ІІ півріччя 2023 року”, з метою ефективного впровадження заходів щодо покращення життєдіяльності Кельменецької селищної територіальної громади, вдосконалення системи планування діяльності виконавчого органу селищної ради;

керуючись статтями 40,52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

 1. Інформацію керуючого справами секретаря виконавчого комітету селищної ради Раренко Л.Д. “Про стан виконання плану роботи виконавчого комітету Кельменецької селищної ради за ІІ півріччя 2023 року”, взяти до відома - додається.

2. Рішення виконавчого комітету селищної ради від 14 червня 2023 року № 82

“Про план роботи виконавчого комітету Кельменецької селищної на ІІ півріччя 2023 року”, зняти з контролю.

 

Селищний голова                                                                  Богдан ОЛІЙНИК

 

                                                                                                                                     Додаток

  рішення виконавчого

  комітету селищної ради

  від 19 січня 2024 р. №__

 

 

Інформація

про стан виконання плану роботи виконавчого комітету

Кельменецької селищної ради за ІІ півріччя 2023 року

Виконавчий комітет Кельменецької селищної ради – є виконавчим органом Кельменецької селищної ради, який утворений радою на строк її повноважень для здійснення організаційно-правового, інформаційного, аналітичного, матеріального і технічного забезпечення діяльності ради, її органів та депутатів, сприяє взаємодії і зв’язку селищної ради з територіальною громадою, посадовими особами місцевого самоврядування, керівниками підприємств, установ та організацій, що функціонують на території ради.

Основною формою роботи виконавчого комітету селищної ради є його засідання. Виконавчий комітет сільської ради у своїй діяльності керується Регламентом виконавчого комітету Кельменецької селищної ради, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Конституцією України та іншими підзаконними нормативно-правовими актами.

Головним завданням, над яким працював виконавчий комітет Кельменецької селищної ради протягом 2023 року - реалізація інтересів територіальної громади в межах Конституції та законів України, направлених на виконання делегованих виконавчою владою повноважень для підтримки на належному рівні життєдіяльності громади, створення сприятливого середовища для праці, бізнесу, відпочинку і покращення добробуту громадян, підвищення рівня довіри до влади.

Виконавчий комітет Кельменецької селищної ради протягом ІІ півріччя 2023 року працював відповідно до рішення виконавчого комітету від 14 червня 2023 року № 82 “Про план роботи виконавчого комітету Кельменецької селищної на ІІ півріччя 2023 року”. Планування здійснювалося згідно з Регламентом роботи виконавчого комітету на ІІ півріччя. У плані роботи відображалися актуальні питання соціально-економічного розвитку сіл територіальної громади, зазначалися основні організаційно-масові заходи.

При плануванні роботи враховувались пропозиції селищного голови, секретаря виконавчого комітету, членів виконавчого комітету, доручень голови Дністровської райдержадміністрації, поточні проблемні питання, що виникають в процесі діяльності селищної ради і потребують більш детального вивчення.

Відповідно до плану роботи протягом ІІ півріччя 2023 року проведено 9 засідань виконавчого комітету, із них: 6 чергових та 3 позачергових засідань на яких прийнято 132 рішення. На засіданнях виконкому розглядались проекти рішень: Про схвалення проекту рішення «Про селищний бюджет Кельменецької селищної територіальної громади на 2024 рік» (код бюджету 24546000000), «Про схвалення проекту Програми економічного і соціального розвитку Кельменецької селищної територіальної громади на 2024 рік» .

Затверджувалося Положення та утворювалася рада з питань внутрішньо переміщених осіб.

Утворена Комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Також приймалися рішення із наступних питань, що стосуються санітарної чистки зелених насаджень на території Кельменецької селищної територіальної громади та щодо впорядкування поштових адрес. Приймалися рішення щодо затвердження висновків органу опіки і піклування про доцільність призначення піклувальника та виплату допомоги на поховання, розглядались клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня». Низка рішень стосувалась розгляду  питань з запровадження послуги патронату над дитиною, затверджували висновки органу опіки та піклування щодо розв’язання спору між батьками про призначення місця проживання дитини та про доцільність позбавлення батьківських прав, влаштування до обласного некомерційного комерційного підприємства «Чернівецький обласний спеціалізований будинок дитини» дитини, позбавленої батьківського піклування, інші.

Рішення виконавчого комітету селищної ради були прийняті на засіданнях відкритим голосуванням більшістю від загального складу виконкому. Прийняті рішення оприлюднювалися на офіційному сайті селищної ради в мережі інтернет та є обов’язковими для виконання всіма розташованими на території територіальної громади органами виконавчої влади, об’єднаннями громадян, підприємствами, установами та організаціями, посадовими особам, а також громадянами, які постійно або тимчасово проживають на території громади.

Виходячи із вищевикладеного хочу сказати, що план роботи виконавчого комітету на ІІ півріччя 2023 року виконаний в повному обсязі, тому пропоную зняти з контролю.

______

 

 

Керуючий справами (секретар)

виконавчого комітету                                                                                               Людмила РАРЕНКО

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь